ברזילוקו
השאר פרטים
התקשר עכשיו: 052-8751079
או השאירו הודעה ונחזור אליכם בהקדם
רגאטון

רגאטון

רגאטון- Reggaeton  מוסיקת מחתרת שכבשה את העולם.

מוסיקת הרגאטון התחילה בשנות התשעים המוקדמות בסאן חואן פוארטו ריקו. בראשית דרכה, מוסיקת הרגאטון נחשבה אסורה ומחתרתית בשל המסרים הפרובוקטיביים המועברים במילותיה. בעבר מוסיקת הרגאטון דיברה רבות על סמים ופשע. מילותיה מאוד מפורשות ולעיתים גסות ובשל כך אסרו ארגונים ממשלתיים על השמעתה בציבור ובתי ספר אף הוציאו איסורים על קוד לבוש המאפיין את הזמרים ששרו את המוסיקה. בשל איסורים אלו מוסיקת הרגאטון המחתרתית הופצה רק בקסטות פיראטיות ונמכרה מיד ליד ברחובות. בשל איכותן של הקלטות הפיראטיות ואיכות המוסיקה שמשלבת סגנונות חדשניים כמו היפ הופ וראפ לטיני הפכו קלטות אלו פופולריות בקרב הנוער והדור הצעיר. מהר מאוד (2006) תפס הז'אנר החדש תאוצה והגיע גם לפאלם ביץ' ומיאמי ומשם נסללה לו הדרך "לדבר החם הבא" כאשר הזמרים המוכרים בתחום הראגטון כמו דדי יאנקי וטגו קלדרון מכרו עשרות אלפי עותקים בשבוע הראשון למכירות בלבד. הרגאטון משלב מספר סגנונות קאריביים ואפרו אמריקאים. היפ הופ, סוכה, ראפ לטיני, מרנגה, בצ'טה ועוד.

ואיך כל זה מתקשר לאירוע שלך?

"מופע פריצה" בסגנון הרגאטון מביא אליך את כל הטירוף והחושניות של דרום אמריקה היישר לרחבת הריקודים.
מופע הרגאטון מתחדש ומתעדכן בהתאם ללהיטים החמים הכובשים את מצעדי הפזמונים ואת רחבות הריקודים.איטלו גונזלס

ראיון עם זמר הרגאטון שלנו:

איטלו גונזלס נולד בצ'ילה אשר בדרום אמריקה.
את עולם השירה והבמה גילה כבר בגיל תשע לאחר שבלט בתחרויות שירה שונות.
הפריצה הגדולה בדרום אמריקה קרתה לאחר שזכה במקום הראשון בתוכנית ריאליטי המבוססת על שירה.
בשנת 1995 עשה עלייה לארץ ישראל והיה לזמר הראשי של להקת הסלסה הראשונה בארץ ששמה היה ג'רוזלם סלסה בנד. הלהקה הופיעה במשך 8 שנים בכל יום חמישי במועדון האגדי "פורטו לוקו" אשר היה בנמל תל אביב.
הלהקה הינה אבן דרך חשובה במפגש של ישראלים רבים עם התרבות והמוסיקה הדרום אמריקאית.
באחת מהופעות הלהקה היה נוכח גם הזמר האהוב פאבלו רוזנברג אשר נולד בארגנטינה. החיבור בין הזמרים הינו טבעי שהרי שניהם חיים ונושמים מוסיקה לטינית.
פאבלו זיהה את הכישרון והזמין את איטלו גונזלס להופיע עימו ו"הרומן" בין השניים נמשך כבר שנים רבות. 
במהלך הקריירה כיכב איטלו בתוכניות טלביזיה שונות והופיע לצד דיויד ברוזה וגלית גיאת.
איטלו הינו חיית במה ומוסיקאי מוכשר אשר מנגן על גיטרה ועל כליי הקשה ייחודיים מדרום אמריקה. 

השפעות מוסיקליות: סלסה ורגאטון. איטלו גונזלס גדל על שירי מהפכה קובניים (טרובה קובני) אשר מבוססים על נושאים חברתיים לצד טקסטים מרגשים.

זמרים אהובים: מרק אנטוני, אנריקה איגלסיאס, מלומה, ניקי ג'אם, אקטור לבוא.

איטלו גונזלס בהופעה חיה

 

ראיון עם זמר הסמבה שלנו:

סיפור חיים בקצרה:  ג'וארס דוס סנטוס נולד בפורטו אלגרה אשר בברזיל. ג'וארס הינו אוטודידקט והחל ללמוד מוסיקה באופן עצמאי כברק מגיל 7. ג'וארס "ינק" את במקצבים הברזילאים מילדות וכבר בצעירותו בלט הכישרון המוסיקלי יוצא הדופן שלו.
ג'וארס החל להופיע כבר בתקופת בית הספר ולאחר מספר שנים הופיע עם להקות סמבה גדולות כגון: סמבה-אותניקו, סאטירי- סמבה ועוד. ג'וארס הינו זמר ענק ובנוסף הינו מסטר בנגינה על מספר כלי נגינה (גיטרה בס, קווקיניו, תופים וכלי הקשה). 
לאחר המעבר מפורטו אלגרה לעיר סאו פאולו הופיע ג'וארס עם להקות סמבה מהגדולות והמפוארות אשר בברזיל, כגון: מנגיירה, סלג'יירו, אימפריו סרנו ועוד הרכבים מוסיקליים שונים. באמצע שנות ה- 80 הגיע לארץ ישראל והשפי על דור שלם של מוסיקאים וזמרים.  במהלך הקריירה הופיע ג'וארס גם בספרד, טורקיה, פורטוגל וצרפת.
ג'וארס הופיע עם מתי כספי, אילנית וביצע מספר מופעי חימום בקלאב הוטל לעומר אדם, סטטיק ובנאל, מוקי ועוד.
לצד הניסיון הבימתי והיכולות המוסיקליות מביא עימו המון שמחה ומוסיקה ברזילאי ולטינית אשר כובשת את הלב.

משפט מייצג: If there is god - it's music

סגנון מוסיקלי: אין לי ז'אנר, אני אוהב מוסיקה טובה ואיכותית. שומע את רוברט ג'ונסון ששר בלוז בשנות השלושים וגם את מייקל ג'קסון שהיה פופולרי בשנות השמונים והתשעים. באופן אישי אני מאוד מתחבר למוסיקה אוריגינלית ברזילאית, כגון: סאו ג'ורג' ששר בסגנון סמבה שורשית, ודז'וואן שהסגנון שלו הוא פופ ברזילאי. בעיקרון אני מעריץ של כשרון מוסיקלי. מי שעושה את זה טוב- עושה לי את זה.

השפעה מוסיקלית: אומני סמבה ברזילאית ולהקות בוסנובה מברזיל הם אלה שבונים את אופי הלהקה לחתונות שלנו.

אומן ישראלי מוערך: בעיקרון, אני אוהב מוסיקה שיש בה אמירה. אני שומע את אביב גפן, מתי כספי, שלמה ארצי, דג נחש וגם את אייל גולן. זה לא משנה לי הסגנון. ברגע שיש מוסיקה טובה ואיכותית היא עוברת אלי ואני מקבל השראה ממה שאני שומע. לפעמים לא צריך להבין את המילים או להכיר את הסגנון, מה שחשוב זה להתחבר... אני מתחבר ומרגיש את המוסיקה, החיבור נותן לי כוח ואנרגיה. מעבר למילים בשבילי מוסיקה זו התחושה והרגש.